Előfizetői tartalom

Nagyobb csúcstelefonokat és táblagépeket tesztel az Apple

Portfolio
Nagyobb kijelzőket tesztel az Apple az iPhone-hoz és az iPadhez - írja a The Wall Street Journal a vállalat beszállítóira hivatkozva. Úgy tűnik, hogy az Apple azon munkálkodik, hogy a különböző felhasználói igényeknek eleget tegyen, ami nagy szemléletbeli váltást jelent a cégnél. Korábban ugyanis úgy tartotta az Apple, hogy tudja, mi kell a fogyasztóknak és ő diktálja a trendet. A Trendek az egyre nagyobb kijelzők irányába mutatnak, számos versenytárs már 5 colos kijelzővel jelent meg a piacon.

Jönnek a nagyobb iPhone-ok és iPadek? A beszállítóktól származó információk szerint nagyobb kijelzőket tesztel az Apple okostelefonjához és táblagépéhez. Az elmúlt hónapokban a beszállítóktól olyan okostelefon-prototípusokat kért, amelyek 4 colosnál nagyobb kijelzővel rendelkeznek, a táblagépek pedig közel 13 col átmérőjűek lennének. A tavaly ősszel piacra dobott...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés