Előfizetői tartalom

Jól teljesített Amerika

Portfolio
Az európai börzék gyenge teljesítménye ellenére az amerikai tőzsdék erősödéssel kezdték a pénteki kereskedést, ami elsősorban annak volt köszönhető, hogy a júniusi foglalkoztatottsági adatok sokkal jobbak lettek a vártnál. Igaz a befektetők rövid időre elbizonytalanodtak, ami azzal lehet összefüggésben, hogy az erősebb munkaerőpiaci adatokat látva a befektetőkben felerősödhetett a Fed eszközvásárlási programjának lassulásával kapcsolatos félelem. De ezt követően ismét emelkedés kezdődött az amerikai piacokon, ami tovább folytatódott egészen a zárásig.

2013. július 05. 22:08 Megosztás Hajráztak a tengerentúli piacok Erősödéssel zárták a pénteki kereskedést az amerikai indexek döntően annak köszönhetően, hogy a vártnál kedvezőbb hírek érkeztek az ország munkaerőpiacának állapotáról. Az...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés