Előfizetői tartalom

Jóváhagyta az E-Star közgyűlés a fizetési moratórium meghosszabbítását

Portfolio
Az E-Star bejelentette, hogy a társaság mai napon megtartott csődtárgyalásán a hitelezők több mint kétharmada hozzájárult a fizetési moratórium meghosszabbításához 365 napra, annak érdekében, hogy a csődegyezségi megállapodás jóváhagyása tárgyában hozandó bírósági végzés jogerőre emelkedéséig a fizetési moratórium biztosítva legyen a Társaság számára.

A csődtárgyaláson a Társaság vagyonfelügyelője tájékoztatta a hitelezőket arról, hogy a csődegyezség jóváhagyása vagy elutasítása tárgyában meghozatalra kerülő bírósági végzést a Fővárosi Törvényszék a Cégközlönyben hirdetményi úton kézbesíti, tekintettel arra, hogy a nyilvántartásba vett hitelezők száma több mint 100. A csődegyezségi tárgyalás megkezdése...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés