Előfizetői tartalom

Újabb index felülvizsgálat közeleg az MSCI-nál

Portfolio
Nemrégiben tette közzé a globális index szolgáltató MSCI legutóbbi féléves index felülvizsgálatának eredményeit, lassan pedig a következő negyedéves index felülvizsgálat eredményei is napvilágot látnak majd. Bár ez utóbbi kevésbé összetett, a hazai befektetőknek a Richter példája után érdemes lehet figyelni az MSCI indexeket érintő valamennyi felülvizsgálatára.

Index felülvizsgálatok A hivatalosan elérhető információk szerint az MSCI negyedéves és féléves gyakorisággal tart index felülvizsgálatokat, az előbbiekre minden év februárban, májusban, augusztusban és novemberben kerül sor. Az augusztusi felülvizsgálatnál figyelt időszak júniussal lezárul. A negyedéves index felülvizsgálatok (melyekre rendszerint minden év februárban...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés