Előfizetői tartalom

Ezúttal gyenge napja volt a nemesfémeknek

Portfolio
Vegyesen teljesítettek a nyersanyagok a keddi kereskedésben, miután a dollárindex minimálisan emelkedett valamint az egyik Fed jegybankár arról számolt be, hogy nem várható módosítás az amerikai pénznyomda ütemében. A Dow Jones UBS árupiaci index értéke 0,1 százalékkal került lejjebb a kereskedés végéig. A nap egyik leggyengébben teljesítő nyersanyaga a kukorica volt, mely mintegy 1,7 százalékot esett, de a nemesfémeknek is gyenge napja volt, kivétel nélkül csökkent az árfolyamuk.

Bár hétfőhöz hasonlóan a tegnapi kereskedésben sem érkezett piacmozgató makroadat, a befektetők így sem unatkoztak. A Fed eszközvásárlási programjával kapcsolatban nyilatkozó Bullard, St.Lousi Fed elnök elmondta, hogy a jegybanknak folytatnia kell az eszközvásárlási programot. Az amerikai központi bank mennyiségi lazítási programjával kapcsolatos nyilatkozat pozitív hatását...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés