Előfizetői tartalom

Az MTelekom nap végi hajrája sem segítette a magyar piacot

Portfolio
Nyugat-Európában határozatlanok voltak a befektetők a kereskedés első szakaszában, így a vezető indexek a csütörtöki záróértékeik közelében ingadoztak. A déli órákban viszont erősödés kezdődött a piacokon, ami tovább folytatódott az amerikai nyitás után is. Ez elsősorban az európai bankszektor erősödésének köszönhető, valamint annak, hogy a tengerentúli indexek kivétel nélkül emelkednek a vártnál kedvezőbb makroadatok hatására. A nemzetközi piacokon tapasztalható erősödések ellenére a hazai tőzsde eséssel zárt pénteken. A BUX erősödését az sem segítette, hogy a Magyar Telekom papírjai jelentősen emelkedtek a kereskedés utolsó órájában.

2013. május 17. 17:29 Megosztás Nem sikerült erősödéssel zárni idehaza A nemzetközi börzéken tapasztalható erősödések ellenére a hazai piac eséssel zárt pénteken. A BUX értéke közel 0,1százalékot csökkent, amihez 5,7 milliárd forintos forgalom...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés