Előfizetői tartalom

A jó hangulat emelkedést hozott Amerikában

Portfolio
Iránymutató makroadat igaz nem látott napvilágot Amerikában, azonban erre nem is volt szükség, az optimista befektetői hangulat újabb csúcsokra emelte a vezető részvényindexeket. A Nasdaq 0,7%-kal került feljebb, a Dow 0,8%-kal, míg az S&P 1 százalékkal. A Dow esetében külön érdekesség, hogy sorozatban a 18. keddi napon vagyunk túl, amikor emelkedéssel zárt az index. Szakértők szerint az amerikai gazdaság a kilábalás útján van, még ha a növekedés nem is túlságosan magas. A hangulatot kedden az sem ronthatta el, hogy az egyik jegybankár arról beszélt, már az év második felében befejeződhet a kötvényvásárlási program.

2013. május 14. 22:09 Megosztás Egy utolsó próbát tettek a befektetők A kereskedés utolsó perceiben még megpróbálkoztak a befektetők, hogy nagyobb emelkedés is összejöhessen, azonban a mai napon 0,7-1 százalékos emelkedésnél nagyobbra nem került...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés