Előfizetői tartalom

Éppen csak elkezdődött a jelentési szezon itthon

Portfolio
Makroadatok szempontjából meglehetősen unalmas hete volt a befektetőknek, akik így elsősorban a vállalati hírekre fókuszáltak. Míg Amerikában és Nyugat-Európában már számos vállalat közzétette az első negyedéves gyorsjelentését, addig itthon csak a héten kezdődött a jelentési szezon. A blue chipek közül a Magyar Telekom és a Richter már publikálta is az előző háromhavi számait, melyek vegyesre sikerültek.

Szinte üres volt a makronaptár A héten meglehetősen üres volt a makronaptár, az első szorosan követett statisztikára csütörtökig kellett várniuk a befektetőknek. Ekkor tették közzé az Egyesült Államokban az előző heti friss munkanélküli segélykérelmek számát , mely a várt 333 ezer fő helyett 323 ezer főre csökkent a két héttel ezelőtti 324 ezer főt követően....

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés