FONTOS Szép csendben félelmetes hadsereg épült fel Kelet-Európában – A NATO egyik meghatározó erejévé nőtték ki magukat
 
Előfizetői tartalom

OMV: további fejlesztések a finomítói szegmensben

Portfolio
Az OMV 230 millió eurós beruházással építene fel egy új butadién gyárat a németországi Burghausen finomítónál, valamint fejlesztené meglévő üzemét a schwechati finomítónál. Mindez egy újabb előrelépést jelent a downstream szegmensben az üzemek modernizálása terén, és egyúttal növeli a szegmensen belüli szenergiákat - számolt be közleményében az olajtársaság. Mint ismeretes a TVK-nál is döntés született a közelmúltban egy hasonló üzem felépítéséről.

Új butadién üzemet létesít az OMV Stratégiájának részeként az OMV 230 millió eurós beruházással épít fel egy új butadién üzemet a Burghausen finomítónál és modernizálja meglévő üzemét a schwechati finomítónál. A butadién a műanyagipar fontos alapanyaga, elsősorban az autóiparban használják gumik gyártásához. A butadién iránti kereslet világszerte jelentősen...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés