Előfizetői tartalom

Robbant a profit, mégis beszakadt a LinkedIn

Portfolio
Több mint 10%-ot esett a LinkedIn árfolyama tegnap, a zárás utáni kereskedésben azt követően, hogy a társaság közzétette első negyedéves gyorsjelentését. A vállalat bevétele és profitja hatalmas növekedést mutatott az előző év azonos időszakához viszonyítva, viszont a menedzsment által megfogalmazott várakozások csalódást okoztak. A gyorsjelentés főbb pontjai: - 72%-kal növekedett a LinkedIn bevétele az első negyedévben az előző év azonos időszakához viszonyítva. - A társaság profitja több mint a négyszeresére emelkedett. - A folyó negyedévre az elemzői konszenzusnál kisebb bevételt vár a menedzsment. - A vezetőség megduplázza tőkeberuházásait a második negyedévben, ami nyomást helyez a profitra.

Folytatódik a növekedési sztori Hatalmas növekedésről számolt be a LinkedIn az első negyedévre tegnap, a piacok zárása után közzétett gyorsjelentésében. A társaság bevételei az egy évvel korábbi 188 millió dollárról 324 millió dollárra emelkedtek, nettó profitja pedig 4,99 millió dollárról 22,6 millió dollárra nőtt.Az egy részvényre jutó eredmény szintjén 20...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés