Előfizetői tartalom

Lemaradtak az amerikai piacok európai társaik mögött

Portfolio
Az európai piacokon tovább emelkedtek az irányadó benchmarkok, ugyanis a befektetők a gyenge makroadatok révén egyre nagyobb valószínûséget tulajdonítanak az EKB további monetáris lazításának. Az öreg kontinens tőzsdemutatóival ezúttal az amerikai társak nem tudták tartani a tempót, így a keddi záróértékek közelében fejezték be a kereskedést a vezető indexek. A tengerentúli pesszimista hangulatot a csalódást okozó tartós cikkek rendelésállománya is erősítette, melyet a nyitás előtt publikáltak.

2013. április 24. 22:13 Megosztás A végére elgyengültek az amerikai piacok Nem igazán volt mozgalmas napja az amerikai befektetőknek, így a vezető tengerentúli indexek közül a Nasdaq és az S&P 500 minimális emelkedéssel zárták a kereskedést, míg...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés