Előfizetői tartalom

Ma minden kiderül: jelent az Apple

Portfolio
Teljes gőzzel beindult múlt héten a gyorsjelentési szezon az Egyesült Államokban, ami eddig többségében pozitív meglepetéseket tartogatott. Most az Apple következik a sorban, amivel kapcsolatban azonban az elmúlt napokban inkább a negatív vélemények láttak napvilágot. Pedig az árfolyam elmúlt hónapokban látott zuhanása után már nagy szüksége lenne valami jó hírre a cégnek. Minden jel arra utal, hogy a növekedés fenntarthatóságával kapcsolatos félelmek valósnak bizonyulnak. Viszont ami reményt jelenthet, hogy miután a várakozások csökkentek, így könnyebben tud pozitív meglepetést okozni az amerikai technológiai óriás.

Kell a jó hír a befektetőknek Teljes gőzzel folyik a gyorsjelentési szezon az Egyesült Államokban és hamarosan az Apple is sorra kerül: a társaság kedden, az amerikai tőzsdék zárását követően teszi közzé a január-márciusi időszakra vonatkozó számait. A részvényeseknek már nagy szüksége van valami jó hírre, hiszen komoly zuhanáson vannak túl a társaság részvényei....

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés