Előfizetői tartalom

Felpörög a héten a jelentési szezon

Portfolio
Felpörög a héten a gyorsjelentési szezon az Egyesült Államokban. A technológia szektorból továbbra is záporoznak a negyedéves gyorsjelentések, de több autógyártó és olajtársaság is közzéteszi első negyedéves számait. A hét legnagyobb figyelemmel kísért eseménye az Apple gyorsjelentése lehet, amit kedden zárás után tesz közzé a cég.

Mozgalmas lesz a hét... Mozgalmas lesz ez a hét is a vállalati gyorsjelentések tekintetében, nyolc Dow-komponens vállalat is közzéteszi első negyedéves számait. Ma a Caterpillar jelent, kedden az AT&T, a DuPont, a Travelers és a United Technologies számait ismerhetjük meg. Szerdán a Boeing és a Procter & Gamble eredményeire figyelnek a befektetők. Európában is lassan beindul...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés