Előfizetői tartalom

Bajban a Volkswagen?

Portfolio
A Volkswagen bejelentette, hogy 500 munkavállalójától kénytelen megválni annak hatására, hogy a cég egyik zászlóshajójának, a Passatnak az értékesítése a vártnál lassabb ütemben növekszik Amerikában. A cég számára rendkívül fontos az amerikai piacon való jó szereplés, ha valóban meg akarja valósítani a 2018-as célját, és a világ vezető autógyártójává kíván válni - írja a Der Aktionär.

Gondokkal küzd a Volkswagen az amerikai piacon A cég bejelentette, hogy 500 alkalmazottjától kénytelen megválni azt követően, hogy a vállalat egyik legnépszerűbb modellje, a Passat értékesítése nem a várakozásoknak megfelelően alakul Amerikában. A leépítésre azért van szükség, mert a Volkswagen jelentősen növelte gyártókapacitását, azt követően, hogy tavaly 35 százalékkal...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés