Előfizetői tartalom

Beszakadt az IBM - Több mint 1 milliárd dollárt bukott Buffett

Portfolio
Nem volt túl jó a hét a világ egyik legismertebb befektetője, Warren Buffett számára, aki az IBM-ben jelentősebb részesedéssel rendelkezik, a társaság részvényeinek árfolyama ugyanis pénteken 8%-ot zuhant, miután a cég csalódást keltő gyorsjelentés publikált az idei első negyedévre vonatkozóan. Buffett ezzel mintegy 1,2 milliárd dollárt bukott - írja a CNBC.

Több mint 1 milliárdot bukott Buffett Buffett portfóliójának összetételéről szóló legfrisebb információk szerint befektetési cége, a Berkshire Hathaway december végén 68,1 millió darab IBM részvénnyel rendelkezett. Ha azzal számolunk, hogy részesedése azóta nem változott, pusztán a pénteki árfolyam esés 1,17 milliárd dollárral, 12,94 milliárd dollárra csökkentette...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés