Előfizetői tartalom

Semmi nem tudta megállítani a MOL-t

Portfolio
Ezen a héten sem unatkoztak a befektetők, a részvénypiacok ugyanis meglehetősen mozgalmas napokat tudhatnak maguk mögött, de a nyersanyagpiacokon is régóta nem látott aktivitás volt megfigyelhető, miután az arany évtizedek óta nem látott mértékben esett. A pesszimista hangulatot a számos, várakozásoktól elmaradó amerikai makroadat is fokozta. Az egész hetet tekintve a BUX 0,3 százalékot csökkent, melyhez a MOL-on kívül az összes nagypapír hozzájárult.

Gyenge makroadatok hete volt Bár az utóbbi hetekben egyre több kedvező adat érkezik az amerikai gazdaságból, a mögöttünk álló héten publikált statisztikák inkább elmaradtak a várakozásoktól. A hétfőn közzétett áprilisi New York-i Fed index , a márciusi újonnan kiadott építési engedélyek száma valamint a csütörtökön nyilvánosságra hozott áprilisi Philadelphiai...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés