Előfizetői tartalom

Az iPhone-tulajdonosok "többet érnek"?

Portfolio
Bár az okostelefon-piaci háborúban az Android áll nyerésre, ami az értékesített készülékek volumenét illeti, viszont a hirdetők sokkal jobban szeretik az Apple készülékeit - írja a Marketwatch egy friss tanulmányra hivatkozva. Jelenleg a mobil hirdetési piac több mint felét tudhatja magáénak az Apple, ami a háromszorosa az Android részesedésének.

Az Apple uralja a mobil hirdetések piacát Hiába uralja az Android az okostelefon-piacot (az értékesített készülékek terén 70%-os piaci részesedése van az okostelefonok piacán az Androidnak), a gyorsan növekvő mobil hirdetési piacot még nem tudta meghódítani. A MoPub adatai szerint az első negyedévben az iPhone piaci részesedése 12%-kal emelkedett és jelenleg már a mobilhirdetésekre...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés