Előfizetői tartalom

Tovább erősít a Ford Kínában

Portfolio
A Ford bejelentette, hogy növelte részesedését az egyik legnagyobb kínai autógyártóban, lépésének elsődleges célja, hogy erősítse pozícióját a világ legnagyobb autópiacán. Az amerikai autógyártó menedzsmentje optimistán tekint a távol-keleti ország piacára, véleményük szerint tovább tudják majd növelni piaci részesedésüket és értékesítéseiket az idei évben - írja a Bloomberg.

Növekvő részesedés A Ford ma bejelentette, hogy 31,5 százalékra növelte részesedését az egyik vezető kínai autógyártóban, a Jiangling Motors vállalatban. A amerikai autógyártó továbbá közölte, hogy részesedését egészen a törvényileg maximalizált 32 százalékos szintig kívánja növelni a társaságban. A mostani vásárlásnak köszönhetően a Ford részarányának...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés