Előfizetői tartalom

Az OTP vitte a hátán a hazai indexet

Portfolio
A hét meglehetősen unalmasan indult a nemzetközi piacokon, az első fontos eseményre egészen szerdáig kellett várnia a befektetőknek. A Fed ugyanis ekkora tette közzé a legutóbbi kamatmeghatározó ülésének jegyzőkönyvét, melyből az derült ki, hogy már többségben vannak azok a jegybankárok, akik már ősszel mérsékelnék az eszközvásárlási program keretét. Bár a héten több gyenge amerikai adat is érkezett, az S&P 500 új csúcspontra emelkedett, igaz, a pénteki pesszimista hangulatban már nem tudta folytatni a korábbi napok erősödését. A budapesti börze az OTP vezetésével szintén emelkedett, a bankpapírok több mint 4 százalékkal kerültek feljebb a héten.

Lassan indult be a hét Makroadatok tekintetében meglehetősen unalmasan indult a hét, az első ilyen jellegű eseményre egészen szerdáig kellett várnia a befektetőknek. A Fed ekkor tette közzé a legutóbbi kamatmeghatározó ülésének jegyzőkönyvét , melyből az derült ki, hogy a jegybankárok megosztottak voltak a tekintetben, hogy a továbbiakban milyen mértékű jegybanki beavatkozásra...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés