Előfizetői tartalom

Ciprusi hírek miatt esett az arany

Portfolio
Megtört a Dow Jones UBS árupiaci index 3 napja tartó emelkedése, a mutató a tegnapi kereskedésben 0,2 százalékkal került lejjebb. A befektetők a Fed márciusi kamatmeghatározó ülésének jegyzőkönyvére figyeltek, mely szerint az amerikai központi bankban többségbe kerültek azok, akik a következő évben már nem folytatnák az eszközvásárlásokat.

A Fed legutóbbi kamatmeghatározó ülésének tegnap közzétett jegyzőkönyvéből az derült ki, hogy a jegybankárok megosztottak a központi bank beavatkozásával kapcsolatban, és már többségbe kerültek azok, akik szerint jövőre nem lesz szükség az eszközvásárlásokra. A hírre a dollár rövid ideig erősödött az euróval szemben majd újra gyengülni kezdett. A nap végéig...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés