Előfizetői tartalom

Közzétette konszolidált számait az E-Star

Portfolio
Korábban közzétette már az E-Star a magyar számviteli szabályok szerint készített éves beszámoló tervezetét, tegnap este pedig az IFRS szerinti kimutatás tervezet is közzétételre került, ez azonban a korábbiakhoz hasonlóan szintén nagyfokú bizonytalanságot hordoz. Ezek alapján az E-Star csoport a tavalyi évet közel 13 millió eurós veszteséggel zárta, szemben az egy évvel korábbi, mintegy 11 milliós veszteséggel.

Az E-Star március végén tette közzé az éves rendes közgyűlésére vonatkozó előterjesztéseket és határozati javaslatokat, melyekben akkor még csak a magyar számviteli szabályok szerint elkészített mérleg és eredménykimutatás-tervezet szerepelt, most pedig a társaság az IFRS szerinti konszolidált beszámoló-tervezeteket is közzétette. Erre azonban ugyanaz érvényes, mint...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés