Előfizetői tartalom

Az ügyfelek is élvezhetik az MTelekom új számlázási rendszerét

Portfolio
A Magyar Telekom bejelentette, hogy 2013 áprilisában megkezdi új, integrált ügyfélkapcsolati és számlázási rendszerének bevezetését. A korszerű, új generációs rendszer sikeres bevezetése hozzájárul ahhoz, hogy a piacvezető távközlési szolgáltató magas szintű és hatékony kiszolgálást biztosíthasson lakossági, kkv és nagyvállalati ügyfelek számára.

A Magyar Telekom egy fejlett és integrált ügyfélkapcsolati és számlázási rendszert vezet be, mely révén megvalósul az egységes integrált adatfeldolgozás, mely egyszerűbb és gyorsabb kiszolgálást tesz lehetővé. 2013. októberétől már a teljes lakossági ügyfélkör vezetékes szolgáltatásokhoz kapcsolódó ügyfélszolgálati folyamatát már az új rendszer fogja kiszolgálni...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés