Előfizetői tartalom

Mire készül ma a Facebook?

Portfolio
Ma magyar idő szerint este 7-kor kezdődik a Facebook beharangozott sajtótájékoztatója, amelyre napokkal ezelőtt titokzatos meghívót küldött ki a társaság. A piacok valamiféle mobilos bejelentésre számítanak, amit a sajtónak küldött meghívó szövege is megerősít. A pletykák szerint egy új operációs rendszert mutathat be a Facebook, ami tulajdonképpen az Android módosított változata lesz. A cél ezzel, hogy a mobilos hirdetési bevételeit növelje a cég.

Este 7-kor sajtótájékoztatót tart a Facebook Néhány napja titokzatos meghívót küldött ki a Facebook a sajtó képviselőinek egy sajtótájékoztatóra, amire ma kerül sor. Magyar idő szerint este 7-kor veszi kezdetét a Facebook sajtótájékoztatója, aminek tartalmáról nem sokat árult el a cég. Viszont a meghívó alapján arra lehet következtetni, hogy valamiféle mobilpiaci bejelentés...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés