Előfizetői tartalom

A Merkantil Bank lett a BMW Magyarország finanszírozó partnere

Portfolio
Együttműködési szerződést írt alá a BMW Financial Services valamint a Merkantil Bank Zrt., amelynek értelmében az OTP Csoporthoz tartozó Merkantil lesz ezentúl a bajor konszern hivatalos finanszírozó partnere a magyar piacon. A kooperáció célja a BMW és MINI hivatalos márkakereskedéseiben eladott személyautók és motorkerékpárok lízing, hitel és bérlet formájában történő finanszírozása magán- és vállalati ügyfelek számára.

A BMW csoport világszerte saját pénzintézetén keresztül igyekszik finanszírozási szolgáltatásokat kínálni ügyfelei számára, de a kelet-közép európai piacokon egyelőre nincs jelen saját pénzügyi leányvállalattal. Ezekben az országokban helyi lízingcégekkel köt kooperációs szerződést a minél szélesebb körű ügyfélkiszolgálás érdekében. A BMW Financial Services...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés