Előfizetői tartalom

Unortodox tőzsdei ralira figyelmeztet a JP Morgan

Portfolio
A részvénypiaci rali, ami az amerikai indexeket rekordmagasságba repítette, az európai tőzsdéket pedig többéves csúcsra, a JP Morgan szerint "unortodox" volt, és vélhetően a jövőben is az marad. A szakértők kiemelik, a defenzív papírok eddig kiemelkedően teljesítettek, ez a folyamat pedig meglátásuk szerint folytatódhat - írja a Marketwatch.

A defenzív papírokra érdemes figyelni A defenzív ágazatokra, részvényekre helyezi a hangsúlyt a bankóriás, ami talán meglepőnek tűnhet, hiszen ezek a papírok jellegüknél fogva nagy emelkedések közepette sokszor alulteljesítenek, az eséseket viszont relatíve jól átvészelik. A JP Morgan kiemeli, hogy a defenzív részvények eddig kiemelkedően szerepeltek, és ennek a trendnek...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés