Előfizetői tartalom

Megbillent Amerika a rossz hírekre

Portfolio
Nem bírták sokáig a magaslati levegőt a vezető amerikai indexek, a vártnál rosszabb makrogazdasági hírek, az egyik jegybankár kijelentései, valamint a fokozódó észak-koreai feszültségek miatt nagyobb esés bontakozott ki a szerdai kereskedésben. A nap folyamán a vezető amerikai indexek 1,4-1,5 százalékos esést is mutattak, a végén megérkezett vételi erő miatt azonban ez némiképp korrigálódott. A Nasdaq végül 1,1 százalékkal, az S&P 1 százalékkal, míg a Dow 0,8 százalékkal értékelődött le. Minderre 5 hete nem volt példa.

2013. április 03. 22:05 Megosztás Heves mozgások jellemezték a kereskedést A szerdai kereskedésben nem volt kérdés az irány, mert a kikerülő negatív hírek megadták a pesszimista alaphangulatot. Délután az amerikai foglalkoztatottsági adat kedvetlenítette...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés