Előfizetői tartalom

Kinyitott a ciprusi tőzsde - Folytatódik az emelkedés Európában

Portfolio
A vezető nyugat-európai börzék tovább emelkedtek a délelőtt folyamán, az erősödés annak ellenére következett be, hogy az európai feldolgozóipari adatok továbbra is visszaesést tükröznek. A ciprusi tőzsdén tapasztalható folyamatok viszont optimizmusra adtak okot, a General index többhetes kihagyás után alig csökkent a nyitást követően, és a délelőtt folyamán sem váltott zuhanásba. A nap további részének alakulását az újabb európai és a délután folyamán publikálásra kerülő amerikai makroadat határozhatja meg.

Továbbra is visszaesést tükröznek az európai feldolgozóipari adatok, az előzetes 46,6 pontos szinthez képest, mely egyben a piac által várt szint is volt, a márciusi felülvizsgált adat 46,8 pontra emelkedett az eurózóna aggregált szintjén. Bár az előző hónapokban is javulás volt látható az index értékében, az mindezidáig nem érte el az egészséges tartományt. Ugyanis...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés