Előfizetői tartalom

Estek az ázsiai piacok - Amerika is gyengén szerepelhet

Portfolio
Az amerikai piacok múlt csütörtökön emelkedéssel fejezték be a hetet, a Dow Jones és az S&P 500 is történelmi csúcsán zárt. Ezt követően pénteken szünetelt a kereskedés Nagypéntek miatt a tengerentúlon, ma viszont ismét kinyitnak az amerikai piacok, a vezető tengerentúli határidős indexek kivétel nélkül csökkenést vetítenek előre. Az ázsiai régió börzéin eséssel ért véget a mai kereskedés, a legnagyobb csökkenést a japán börzék szenvedték el azt követően, hogy publikálásra került a Tankan index, aminek az értéke elmaradt a várakozásoktól. A vezető nyugat-európai börzék a BÉT-hez hasonlóan zárva lesznek ma Húsvét hétfő miatt.

Az amerikai piacok csökkenéssel kezdhetik a hetet A múlt csütörtöki kereskedésben az amerikai befektetők a vegyes makroadatok közül inkább a kedvezőekre figyeltek, így a vezető indexek mérsékelt emelkedéssel mehettek pihenni, mely során a Dow Jones és az S&P 500 is történelmi záróértékén fejezte be a hetet. Az Egyesült Államokban már ma is nyitva lesznek a piacok. A...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés