Előfizetői tartalom

E-Star: megvan a következő tárgyalás időpontja

Portfolio
Közzétette az E-Star az éves rendes közgyűlésére vonatkozó határozati javaslatait, ezekből kiderül, hogy a (csődeljárás alatt álló) társaság elkészítette a tavalyi évre vonatkozó mérleg és eredménykimutatás-tervezetét, mely a korábbi elvi egyezségi javaslat-tervezetben szereplő hitel/tőke konverzióra alapozva a hitelezőkkel való sikeres megállapodást feltételezi. A dokumentumok alapján az E-Star a tavalyi évet közel 12 milliárd forintos veszteséggel zárta, szemben az egy évvel korábbi 2 milliárdos veszteséggel. Az is kiderült továbbá, hogy a társaság a soron következő hitelezői találkozót április 26-án tartja.

Tegnap tette közzé az E-Star az éves rendes közgyűlésére vonatkozó határozati javaslatokat, a dokumentumok többek között tartlamazzák az elkészített beszámoló tervezetet, mely arra alapoz, hogy a korábbi egyezségi javaslat tervezetben szereplő hitel/tőke konverzió révén sikerül megállapodni a hitelezőkkel. A magyar számviteli szabályok szerint elkészített eredménykimutatásból...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés