Előfizetői tartalom

Titokzatos meghívót küldött ki a Facebook

Portfolio
Titokzatos meghívót küldött ki a Facebook a sajtónak egy április 4-i eseményére, amin a piaci pletykák szerint saját mobil operációs rendszerét, pontosabban az Android egy módosított változatát mutathatja be a társaság. Az operációs rendszerbe mélyen be lesz integrálva a Facebook, a készülék pedig valószínűleg egy HTC okostelefon lesz - írja a Techcrunch.

Titokzatos meghívó Évek óta folynak a spekulációk arról, hogy a Facebook is beszáll az okostelefonpiaci versenybe. Úgy tűnik, hogy ennek most érkezett el az ideje, vagy legalábbis egy, a Facebook által kiküldött titokzatos meghívó erre utal. A cég április 4-re hívta össze a sajtó képviselőit.Forrás:TechcrunchA piaci források szerint a világ legnagyobb közösségépítő...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés