Előfizetői tartalom

Hivatalos az új vezetés az agrárkamara élén - Elnök és alnekök vallomásai

Portfolio
Győrffy Balázst választották - titkos szavazással - a Magyar Agrár-, Élelmiszergazdasági és Vidékfejlesztési Kamara (új Nemzeti Agrárkamara) országos elnökévé, az új köztestület országos alakuló küldöttgyűlésén csütörtökön Budapesten - jelentette be Balogh Zoltán, az új Nemzeti Agrárkamara etikai bizottságának tagja a küldöttgyűlés utáni sajtótájékoztatón, írja az MTI.

Közölte azt is, hogy a küldöttgyűlésen résztvevő küldöttek megválasztották az új Nemzeti Agrárkamara alelnökeit. Zászlós Tibor lett a mezőgazdaságért felelős, Éder Tamás az élelmiszeriparért, ifjabb Hubai Imre a vidékfejlesztésért, Kis Miklós Zsolt pedig a mikro-, kis- és közepes vállalkozásokért felelős - és egyben általános - alelnök. Az új Nemzeti Agrárkamara...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés