FONTOS Kiderült, hogyan teljesített az energiakrízisből kilábaló magyar energiaszektor
 
Előfizetői tartalom

Történelmet írhat az S&P - Hajrázott a MOL és az MTelekom

Portfolio
A nyitáskor még nem látszott egyértelmû irány Európában, a vezető benchmarkok eltérő teljesítményt nyújtottak. A déli órákban fordulat következett be, és az európai indexek egységesen erősödni kezdtek. Az amerikai börzék is emelkednek a nyitás óta, az S&P 500 meghaladta a mindenkori legmagasabb záróárát, így ha a mostani értékén fejezi be a napot történelmet írhat. A pozitív nemzetközi hangulat és a MOL-MTelekom páros emelkedésének köszönhetően a magyar tőzsde alig maradt el a tegnapi záróárától. Az OTP részvényeinek a piacán viszont nem volt tapasztalható javulás, a hét utolsó kereskedési napját 3 százalékos mínuszban zárta a bankpapír.

2013. március 28. 17:41 Megosztás Hiába hajrázott a magyar börze - Nem sikerült pluszban zárni Az európai és az amerikai piacokon erősödés következett be a délután folyamán. A magyar börze is hajrázni kezdett ennek köszönhetően, a BUX a napot...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés