Előfizetői tartalom

Rekordméretű megrendelés az Iveco Euro VI-os autóbuszaira

Portfolio
Az Iveco járművei győztek a De Lijn vállalat által kiírt jelentős autóbusz-beszerzési tenderen Belgiumban. A megállapodás értelmében az Iveco 2014 elején kezdi meg a 160 darab Crossway Low Entry típusú, Euro VI motorral felszerelt autóbusz szállítását a flamand tömegközlekedési társaság részére. A pályázat elbírálása során fontos szempont volt a gazdaságosság és a műszaki érték, amelyek alapján az üzemeltető az Iveco ajánlatát találta a legkedvezőbbnek.

A De Lijn vállalat által rendelt alacsonypadlós Crossway Low Entry modellek Euro VI minősítésű, Cursor 9 motorral rendelkeznek, továbbá felszereltségük részét képezi a nagy hatékonyságú Hi-eSCR rendszer is, amely az új Stralis Hi-Way modellben mutatkozott be. Az FPT Industrial által szabadalmaztatott fejlett katalitikus redukciós rendszer nem alkalmaz kipufogógáz-visszavezetést...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés