FONTOS Amerikai elnökválasztás: váratlan fordulat a versenyben, bejöhet a demokraták számítása
 
Előfizetői tartalom

Mozdulatokkal irányíthatjuk majd az Apple csúcstelevízióját?

Portfolio
Legkorábban az év végén kerülhet az üzletekbe az Apple régóta várt televíziókészüléke, de az is lehet, hogy csak jövőre dobja piacra a cég az "iTV"-t - írja az AppleInsider. A képernyő nagyfelbontású lesz az úgynevezett "Ultra HD" sztenderdeknek megfelelően, amilyen televíziókat például az LG és a Samsung mutatott be a legutóbbi elektronikai kiállításokon. Az iTV különlegessége, hogy hanggal, illetve mozdulatokkal is irányíthatjuk majd a készüléket a kiszivárgó hírek szerint.

Hanggal és mozdulatokkal irányíthatjuk majd az Apple televízióját A piaci pletykák szerint az év végén vagy a jövő év elején mutathatja be régóta várt televíziókészülékét az Apple, amit a bennfentesek csak "iTV"-ként emlegetnek. Az alkatrészek beszállítóitól származó információk szerint a képernyő 3840X2160 pixel felbontású lesz, ami megfelel az "Ultra HD" sztenderdeknek....

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés