Előfizetői tartalom

Legkorábban áprilisban lesz taxi rendelet

MTI
Tarlós István főpolgármester javaslatára a közgyűlés egyhangúlag elfogadott határozata szerint az előterjesztést megtárgyalták, de a további egyeztetések és a beérkezett vélemények, álláspontok tanulmányozása miatt csak áprilisban dönthet majd a javaslat elfogadásáról a közgyűlés. Addig egy újabb, széles körű egyeztetést is tartanak a kérdésben.

A vitában Molnár Gyula (MSZP) megismételte a közgyűlés előtti sajtótájékoztatón általa elmondottakat: azt hangsúlyozta, hogy a megfogalmazott célokat az előterjesztéssel nem lehet elérni. Horváth Csaba (MSZP) ehhez annyit tett hozzá: figyelmen kívül hagyják a piac és a verseny szabályait. Szabó György (Jobbik) arra a módosító javaslatára hívta fel a figyelmét, amely...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés