Előfizetői tartalom

Jól rajtolt a BUX - Erősödik az OTP

Portfolio
Jó hangulat uralkodott tegnap az amerikai börzéken, mindhárom vezető index jelentős emelkedéssel zárta a napot. Ázsiában sem volt ez másképp, a főbb indexek itt is erősödtek. A jó nemzetközi hangulat a régióra is átterjedt, így ma itt is emelkedéssel nyitottak a tőzsdék. A pesti börze jól teljesít ma a régió többi tőzsdéjéhez képest, hiszen jelenleg a képzeletbeli dobogó második fokán foglal helyet.

Az emelkedésé volt a főszerep a tengerentúlon tegnap, hiszen az amerikai vezető indexek mind emelkedéssel zártak. Ázsiában is jó hangulat uralkodott, így bár kisebb mértében, mint Amerikában de a vezető piacok mind erősödtek. A jó hangulat a régió tőzsdéire is átterjedt, az indexek többsége nyitás óta erősödik. A pesti parkett a régió többi piacához képest jól...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés