Előfizetői tartalom

Ez valóban magyar Audi

Hámor Iván
Hamarosan újabb mérföldkőhöz érkezik az Audi magyarországi jelenléte. A kezdeti motorgyártást és a később megkezdett autó összeszerelés után az év második felében elindul a valódi autógyártás a győri telephelyen. Egy teljesen új Audi modell, a négyajtós A3-as készül az új gyártócsarnokban, ahonnan Kína kivételével a márka összes piacára szállítják majd az autókat.

Az autók generációváltásával általában a méretük is növekszik, így engedve teret az újabb és újabb kisautóknak. Az Audi esetében sincs ez máshogy, a jelenlegi A4-es már jelentősen nagyobb, mint egykori népszerű elődje, a 80-as sorozat. Ezt az űrt hivatott betölteni az A3-as négyajtós változata, mely hosszát tekintve 26 mm-rel marad el a 80-astól, tengelytávolsága...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés