Előfizetői tartalom

A szerencsések már kipróbálhatják a Google szuperszemüvegét

Portfolio
Kisorsolta a Google a nyerteseket a Google Glass használatár kiírt nyereményjátékára, így most hat szerencsés ember megvásárolhatja 1500 dollárért a Google csodaszemüvegét. Az amerikai internetes óriás még februárban indította el kampányát közösségi oldalán, a Google+-on és a Twitteren abból a célból, hogy bevonja a felhasználókat is a termékfejlesztésbe - írja a BusinessInsider.

"Nem lehet egy teremben fejleszteni ezt a technológiát" Februárban hirdette meg a Google az "ifihadglass" kampányát közösségi oldalakon, mint például a Google+-on és a Twitteren. A cég ugyanis be akarja vonni a felhasználókat is a termékfejlesztési folyamatba. A Google indoklása szerint ez nem egy olyan technológia, amit egy konferenciateremben lehet fejleszteni. "Szükségünk...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés