FONTOS Amerikai elnökválasztás: váratlan fordulat a versenyben, bejöhet a demokraták számítása
 
Előfizetői tartalom

Rekordprofit az Apple partnerénél

Portfolio
Rekordprofitról számolt be a negyedik negyedévre az Apple egyik legnagyobb partnere, a tajvani Hon Hai Precision Indusrty, más néven a Foxconn Technology. A cég többek között az iPhone-ok és az iPadek összeszerelését végzi. A társaság egyrészt az okostelefonok és a táblagépek értékesítéseinek felfutásából, másrészt a profitráták javulásából profitált, ami azt jelzi, hogy magasabb árat tudott kiharcolni ügyfeleivel, többek között az Apple-lel szemben. A gyorsjelentés főbb pontjai: - A negyedik negyedévben közel 6%-kal emelkedtek a Hon Hai bevétele és profitja az előző év azonos időszakához viszonyítva. - A cég bruttó fedezeti szintje három éve nem látott magaságba emelkedett. - A profitnövekedést hátráltatta, hogy a kijelzőket készítő, valamint a Nokia és a BlackBerry számára okostelefonokat gyártó leányvállalatok veszteséget termeltek.

Várt feletti bevételek és profit A bevételek és a profit szintjén is növekedést ért el az Apple egyik legnagyobb ázsiai partnere, a Hon Hai Precision Industry, más néven a Foxconn a negyedik negyedévben. A társaság bevételei az elemzői várakozásokat kismértékben meghaladva, 6%-kal emelkedtek a szeptember-decemberi időszakban: a várt 1,13 ezer milliárd tajvani dollár helyett...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés