Előfizetői tartalom

Lefelé akadt ki az E-Star

Portfolio
Az E-Star közzétette a tegnap megtartott, megismételt közgyűlésének határozatait. Ezek között a legfontosabb, hogy a közgyűlés felhatalmazta az igazgatóságot a tervezett hitel/tőke konverzió lebonyolítására az alaptőke zárt körben történő, maximum 50 millió darab új részvény kibocsátásával történő felemelésére. A mai kereskedést a részvények jelentős eséssel indították, jelenleg 14%-os mínuszban állnak.

Kiakadt a papír A nyitást követően nem sokkal automatikus kereskedési szünetre került sor az E-Star részvényeinél, miután azok elérték az ehhez szükséges 10%-os mínuszt. A részvények 201 forinton, 14%-os mínuszban mentek pihenni, jelenleg pedig 205 forinton tartózkodnak, ami a tegnapi záróértéket 12%-kal múlja alul.  Maga az 50 milliós tőkeemelésre való felhatalmazás...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés