Előfizetői tartalom

Itt az új BlackBerry: ez nagyon kevés?

Portfolio
Még mindig nincs meg a BlackBerry-ben az, amivel fel tudná venni a versenyt az okostelefonok piacán - fejtette ki véleményét a Citigroup elemzője a Z10 készülék gyenge amerikai bevezetését látva. A társaság részvényeit tegnap a Goldman Sachs is leminősítette. A sorozatban érkező negatív elemzői vélemények hatására tegnap 5%-ot esett a BlackBerry árfolyama.

Gyengén indult Amerikában az új BlackBerry Elemzők szerint gyenge fogadtatásra talált a BlackBerry legújabb okostelefonja, a Z10 az amerikai piacra dobás során. A társaság január végén mutatta be két új okostelefonját, amelyek már a BlackBerry legújabb, 10-es operációs rendszerét használják. A készülékeket pénteken kezdte el értékesíteni a társaság az Egyesült Államokban....

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés