Előfizetői tartalom

A neve ellenére nem egyedi - Ford Transit Custom

Hámor Iván
A Ford európai kishaszonjármű kínálata alapvetően a Transit modellcsaládra épül, mely korábban kéttagú - Transit és Transit Connect - volt. A modellfrissítéssel elérkezettnek látták az időt arra, hogy a portfoliót még jobban diverzifikálják, és a konkurensek által már részben lefedett piaci rés betöltésére új változatot fejlesszenek ki. Ez a Transit Custom.

Az egytonnás Ford haszonjárművek új generációját képviselő Transit Custom modern megjelenésével, személyautós belső terével szélesebb vásárlóközönséget vonz majd, ugyanakkor a Transitokra jellemző funkcionalitás, teherbírás, tartósság, alacsony üzemeltetési költségek is jellemzik. A Transit Custom karakterét ugyanannak a Kinetikus Dizájn elvnek köszönheti, ami...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés