FONTOS Amerikai elnökválasztás: váratlan fordulat a versenyben, bejöhet a demokraták számítása
 
Előfizetői tartalom

Az olcsó táblagépeket vesszük

Portfolio
Ahogy világszerte, úgy Magyarországon is a táblagépek jelentik az elektronikai piac egyik "húzóágazatát" - derül ki a GfK Kereskedelem és Technológia adataiból. A tavalyi év során az eladott készülékek darabszáma 180 százalékkal nőtt, elsősorban főként az év második felében piacra belépő számos márkának, és ezek alacsony árának köszönhetően.

A táblagépek piacát 2012-ben a robbanásszerű növekedés jellemezte mind globális szinten, mind Magyarországon. A 2012 első felében még csak visszafogott érdeklődéssel kísért piac az év második felében hirtelen fellendült. A teljes évben az eladott készülékek darabszáma a megelőző évhez képest 180 százalékkal nőtt, és meghaladta az évi 210 ezer darabot. Érték alapon...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés