Előfizetői tartalom

Kínai számítógépgyártó venné meg a BlackBerryt?

Portfolio
Nagy emelkedést mutattak a tegnapi kereskedésben a BlackBerry részvényei azt követően, hogy felvásárlási spekulációk kezdődtek a piacokon. Az optimizmust fűthette az AT&T bejelentése is, miszerint hamarosan elkezdi értékesíteni üzleteiben a BlackBerry Z10-es okostelefonját. Az okostelefon-gyártó részvényei 14%-os emelkedéssel fejezték be a kereskedést.

A Lenovo célkeresztjébe kerülhet a BlackBerry Újra felütötték a fejüket a felvásárlási spekulációk a BlackBerry háza táján a kínai számítógépgyártó, a Lenovo vezérigazgatójának tegnapi nyilatkozata nyomán. A cégvezető egy francia lapnak azt nyilatkozta, hogy a jövőben fontolóra veheti a BlackBerry felvásárlását. Hozzátette, hogy a BlackBerry szemszögéből nézve...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés