Előfizetői tartalom

Kiábrándulnak az Apple-ből az elemzők

Portfolio
Hiába jó a hangulat a világban, ami az irányadó amerikai és európai indexeket új csúcsokra vagy csúcsközelbe repítette az elmúlt napokban, az Apple részvényei nem találnak magukra. Szeptember óta szinte szakadatlanul esik a részvény, tegnap ismét több mint 1%-ot veszített értékéből. A tegnapi lejtmenet közvetlen kiváltó okai a negatív elemzői vélemények lehettek.

Kapcsolódó cikkünk2013.03.06Kőként zuhan az Apple - Mi történt?Tovább esik az árfolyam Tegnap újabb 1,3%-os esést szenvedtek el az Apple részvényei, az árfolyam így egyre messzebb kerül a szeptemberi, 700 dollár feletti történelmi csúcstól. Már csak 425 dollárt kell adni egy Apple-részvényért. A tegnapi esés közvetlen kiváltó okát negatív elemzői vélemények jelentették.Elemzői...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés