Előfizetői tartalom

Komoly büntetést kapott a Microsoft

Portfolio
A Microsoft lett az első olyan vállalat, amelyet megbüntettek a saját maga által tett ígéret megszegése miatt. 561 millió euróra bírságolta ugyanis az Európai Bizottság a szoftveróriást az Internet Explorerrel kapcsolatban tett vállalása miatt. Az esetet a Microsoft viszonylag olcsón megúszta, hiszen a maximálisan kiszabható büntetés 7 milliárd dollár lett volna. A jelenlegi büntetés a Microsoft éves árbevételének 1%-ára rúg és a nettó profit 3%-át viheti el.

A Microsoftot megszegte az ígéretét - Megbírságolták Az Európai Bizottság 561 millió eurós büntetést szabott ki a Microsoftra, mivel az megszegte a korábbi ígértét, és nem tette elérhetővé fogyasztói számára a Windows 7 egyes szervízcsomaggal bővített operációs rendszerében a vállalata versenytársai böngészőjének használatát. A vállalat így 15 millió fogyasztót...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés