Előfizetői tartalom

Kiszivárgott a Facebook újítása

Portfolio
Eredetileg a hivatalos bejelentésre a Facebook megújulásáról csak holnap került volna sor, azonban az egyik portál névtelenséget kérő forrásokra hivatkozva már ma bemutatta a fontosabb változtatásokat. A drasztikus újítások az üzenőfalat érintik, a megjelenés és az egész szerkezet is megújul, a felhasználók nagyobb szabadságot és több teret kapnak. A Facebook számára a nagy előny az, hogy a témák szerint több részre osztott üzenőfal hatására a hirdetők hatékonyabban tudják majd a célközönségüket elérni - írja a TechCrunch.

A Facebook körül megint nagy a felhajtás, a cég ugyanis csütörtökön libbentette volna le a fátylat a közösségi oldal új kinézetéről, azonban a TechCrunch a bemutató előtt egy nappal kiszivárogtatta, hogy pontosan milyen változtatásokra is készül a cég. Az utóbbi évek legnagyobb megújulását hozó tervek a piaci források szerint alapvetően az üzenőfalat érintik, ahol...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés