Előfizetői tartalom

15% feletti hozam az önkéntes nyugdíjpénztáraknál

Portfolio
A pénztári szektor számára jól sikerült a 2012-es esztendő, a Stabilitás Pénztárszövetség adatai szerint az önkéntes nyugdíjpénztárak átlagosan 15,6 százalékos hozamot értek el. Összesítve szektorszinten 120 milliárd forintos hozamot hoztak a pénztárak, ami minden idők legmagasabb értéke. Lehoczky László, a szövetség elnöke elmondta, hogy a tegnapi közgyűlésen új elnökséget választottak, és elfogadták a 2013-as évi működési kereteket, amely takarékos gazdálkodásra épül.

Tegnap volt a Stabilitás Pénztárszövetségnek az éves rendes közgyűlése, amelyen ismételten megerősítésre került, hogy az önkéntes pénztári szektor a legfontosabb a szövetség számára, a tagság alapján is azt lehet mondani, hogy ez a szegmens képviselteti magát a legnagyobb létszámmal. A szövetség viszont nyitott a pénztári szektor harmadik ága felé is, az önsegélyező...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés