Előfizetői tartalom

Ugyanaz, mégis más - Nissan Micra

Hámor Iván
A Nissan szinte egyetlen hagyományos autója a Micra, mely hősiesen küzd a fennmaradásért és az ellenfeleivel is. A magyar piacon a kisautók között kicsit háttérbe szorult, 2012-ben mindössze 155 db-ot adtak el belőle, míg vetélytársaiból akár tízszer ennyit is. Mindez nem a megjelenésének és szolgáltatásainak, sőt még az árának sem köszönhető, hanem az ismeretlensége, illetve a márka más jellegű modelljei által felépített imázs okozhatja. A legújabb generáció kompresszoros, automatikus váltóval szerelt változata kényelmesen használható városi autó.

A Micra korábban sem számított a más típusokkal könnyen összekeverhető, tucat autók közé, bár amióta a cég formatervezési ügyeibe az európai tervezőközpontban is egyre nagyobb mértékben beleszólnak, ez még inkább így van. A csupa gömbölyű részletekből összeállított autócska üde színfoltot jelent, bárhol is jelenjen meg. A béka szemecskék és az oldalsó szélesítés...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés