Előfizetői tartalom

A türelmi idővel sem tartható a pénztárgépek cseréje

Portfolio
A Nemzetgazdasági Minisztériummal pénteken tárgyaltak a pénztárgépek cseréjéről a piaci szereplők. Ugyanis eléképzelhető, hogy a gépek bekötése a NAV-hoz az eredeti határidő kitolásával, és a türelmi időszakkal együtt sem biztosít elegendő időt az átálláshoz. A műszaki és informatikai kivitelezésre szánt idő bizonyulhat kevésnek - írja a Napi Gazdaság.

Pénteken egyeztettek a Nemzetgazdasági Minisztériumban (NGM) a pénztárgépek cseréjéről a piaci szereplők által delegált szakértők, elképzelhető ugyanis, hogy az átállásra megszabott határidők (május 1., türelmi idő június 30. és december 31.) nem tarthatók. A számítástechnikai háttérfejlesztőknek két problémával kell szembenéznie. A számítógépen alapuló...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés